Peretrix Ca+S műtrágya

Peretrix Ca+S műtrágya


Peretrix Ca+S

 

Kalcium és kén tartalmú műtrágya, amely a kalciumot és ként kalcium-poliszulfid formában tartalmazza és felhasználható valamennyi szántóföldi és kertészeti kultúra kalcium és kén hiányának megelőzésére, kezelésére.

Hatóanyag tartalom: Ca (m/m%):6,5; S (m/m%): 25,0

Felhasználható valamennyi szántőföldi és kertészeti kultúra kalcium és kén hiányának megelőzésére talajtrágyázással, 10-15 l/ha mennyiségben, 200 l/ha vízmennyiséggel, vetés, ültetés előtt kijuttatva, majd a talajba dolgozva, a hiánytünetek szükség szerinti levélkezelésére, virágzás után, 3-5, alkalommal, 2-3 hetente a termésérés kezdetéig, 10 l/ha mennyiségben, legfeljebb 1,0 %-os töménységben kipermetezve. Növényvédő szerekkel és más termésnövelő anyagokkal történő együttes kijuttatás előtt keverési próbát szükséges végezni! Réz tartalmú anyagokkal nem keverhető! A készítmény a méhek és egyéb beporzást végző rovarok védelme érdekében virágzási időszakban nem alkalmazható! Virágzó gyomnövények jelenléte esetén nem alkalmazható!

Munkaegészségügyi várakozási idő: 0 nap

Eltarthatóság ideje: eredeti, zárt csomagolásban 2 év

Tárolási körülmények: száraz, hűvös, de fagymentes (maximum +35oC-on), jól szellőző, sugárzó hőtől mentes, fedett helyen, erős bázisoktól, peroxidoktól, gyújtóforrásoktól, poliszulfidoktól távol.

Engedélyszám:04.2/2157-4/2017 NÉBIH

Válaszolunk kérdésére

Válaszolunk kérdésére

Szezonális ajánlatunk - Borkén

Szezonális ajánlatunk - Borkén