2019. március. 27.

Egy héttel ezelőtt szinte az egész országban elkezdődött a kajszibarack virágzása. Március utolsó hetében pedig teljes virágzásban vannak a sárgabarack fák.

2019. március. 08.

A mandulánál, kajszibaracknál, fajtától függően a cseresznye és meggynél, az almánál és az őszibaracknál is a rügypattanás állapotában vannak a gyümölcsfáink.

2019. február. 26.

Február 24.-én a népi megfigyelés szerint, ha Mátyás talál jeget, akkor töri, ha nem akkor csinál. Ezek szerint az ország nagy részén remélhetőleg készülhetünk a felmelegedésre a tavasz érkezésére. A fagyok elmúltával a még nyugalmi állapotban lévő gyümölcsfáink közül a mandula, kajszibarack lassan fakad. A fakadás előtt időben el kell végezni a koronaalakító metszéseket, ahol arra szükség van és a szőlő metszését is be kell fejezni.

Az Agroterm Kft. kb. 25.000 m2 területen helyezkedik el. Infrastruktúrája kiépített, közúti és vasúti anyagszállításra egyaránt van lehetőség. A társaság rendelkezik a tevékenység folytatásához szükséges engedélyekkel, 2002-ben bevezette és működteti az ISO 9001:2000 szabvány szerinti minőségirányítási rendszert a növényvédőszerek, szerves és szervetlen vegyianyagok gyártása és forgalmazása területén.

Térkép

Útvonal az Agroterm Kft. bejáratához

Válaszolunk kérdésére

Válaszolunk kérdésére

Szezonális ajánlatunk - Borkén

Szezonális ajánlatunk - Borkén